2. februar 2010

Ugens Skønheds Råd # 10

Lad være med at gå i bad!!!!



WHAAAAAAATT??!!! - tænker du sikkert.....

Men ja, jeg mener det faktisk!
Kong Vinter er stædig i år, og kulden og frosten og al den kunstige varme indendørs tørrer huden fuldstændig ud og det eneste der er mere udtørrende for huden, er vand! Vel at mærke når du bader i den - drikker du den er den super fugtende for huden.

Så... Jeg anbefaler dig at prøve at undgå et bad i ny og næ... Evt. om søndagen, hvis du ikke har nogen planer og max skal gå en tur med hunden eller låne en kop sukker hos naboen.
Tag istedet en "truckervask", hvor du vasker dig de mest udsatte steder, som armhulerne, under brysterne, mellem benene osv. med en vaskeklud.
De store områder med hud såsom maven, ryggen, armene og benene har godt af undgå de varme bade ind imellem, specielt i denne udtørrende kulde.

Udover de manglende bade og dit almindelige hudpleje-regime, er dette også tiden til at gøre en ekstra indsats for din hud. Det gøres bedst ved at spise og drikke ting der genopbygger balancen i huden, og giver din hud den fugt og fedtstof som den har brug for, indefra.
Udover at drikke rigeligt med rent vand skal du sørge for at rfå masser af disse fødevarer og kosttilskud, for at bevare en smuk og spændstig hud:


Avocado

Oliven Olie

Laks

Fiskeolie kapsler

Lav evt. en lækker anretning af ovenstående ingredienser (spis alligevel kapslerne for sig selv).. Drik et godt glas rødvin til (det skulle være så sundt) og kig ud på det smukke vinterlandskab og nyd at du tager vare på dig selv.... På den lækre måde ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar